Захід у бібліотеці до Дня Героїв Небесної Сотні

15 лютого у читальному залі районної дитячої бібліотеки відбулося вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та наших земляків-героїв, які віддали своє життя за рідну землю, за Україну. Їм, мужнім, незламним українцям та їхнім побратимам, чиї душі на небесах, був присвячений погляд в історію «Нові часи - нові герої».

Бібліотекар Світлана Коваленко нагадала присутнім на заході користувачам бібліотеки, учням 7-А класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 (класний керівник Лисенко Ірина Володимирівна), про те, що минає ось уже третя річниця від тих трагічних подій на Майдані, коли відійшли у вічність найкращі люди України, люди високого духу. Україна оплакує своїх героїв, матері оплакують синів і дочок, діти – батьків. Пролита кров зобов’язує кожного усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє. Дуже уважно, із сумом і болем присутні подивилися мультимедійну презентацію «Наша ціль – людське щастя і воля», відеоролик «Пам’яті Небесної Сотні». Вони нагадали кожному про ті трагічні події, що відбулися три роки тому. «Ось вони перед нами, Герої Небесної Сотні. Вони згасли, як зорі, але житимуть в нашій пам’яті вічно», - зауважила Світлана Яківна.

Крім цього, до заходу було організовано інформаційний стенд «Небесна Сотня – це герої нашого часу» та книжково-ілюстративна викладка літератури «Ви першими стали за гідність, за волю».

Взагалі, захід пройшов в атмосфері патріотизму та болю за тими, хто не вагаючись, ціною власного життя заплатив за право жити у вільній, демократичній, правовій державі. Почуте і побачене під час зустрічі-вшанування викликало щирі почуття в учасників. Захід завершився хвилиною мовчання та запаленням свічки пам’яті біля Пам’ятного знаку.

Герої не вмирають, вони завжди будуть в наших серцях! Слава Україні! Героям Слава!

Кiлькiсть переглядiв: 1383

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.