Підсумки проведення Всеукраїнського тижня дитячого читання - 2014 "З книгою ми дружимо, живемо не тужимо"

Всеукраїнський Тиждень дитячого читання – 2014 «З книгою ми дружимо, живемо не тужимо» з успіхом пройшов у Кролевецькій районній дитячій бібліотеці. У центрі уваги Тижня як завжди – книга та її читач – дитина. В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання було проведено ряд масових заходів за активною участю дітей. Кожен день мав свою тематику, а саме: День ювілейний «Величний дар Шевченкового слова», День шанувальників творчості Великого Кобзаря «Нас єднає Шевченкове слово», День іменинників «Є у кожного день народження», День обдарованих дітей «Розумні та кмітливі».

Розпочався тиждень з літературно-поетичної сторінки «Поезія Миколи Калюка – дзеркало його душі» в рамках Національного проекту «Україна читає дітям». У читальному залі Кролевецької районної дитячої бібліотеки відбулася зустріч учнів 8-А класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 з молодим поетом Миколою Олександровичем Калюком. У ході зустрічі відбулася презентація ІІ збірки поезій талановитого юнака Миколи Калюка з поетичною назвою «Цінуйте миті».

З нагоди Року Тараса Шевченка в Україні в рамках тижня були проведені слідуючі заходи: краєзнавча подорож «Т.Г.Шевченко і Кролевеччина», виставка одного автора «Т.Г.Шевченко – великий син українського народу», презентація «Наш улюблений Кобзар», книжкова виставка «Ми не забули тебе, Тарасе…». Дана виставка була організована у фойє районного будинку культури, на якій були представлені документи з фонду книгозбірні. Заглибитись у духовну спадщину письменника, відчути його невмирущі слова та актуальність творчості і в наші дні, допомогла користувачам виставка малюнків – роботи учасників літературно-мистецького проекту «Дитяча Шевченкіана до ювілею Кобзаря».

Завершився Всеукраїнський тиждень дитячого читання проведенням різноманітних вікторин, конкурсів, літературних ігор під гаслом «Невмирущий Кобзар».

/Files/images/1...JPG /Files/images/2...JPG /Files/images/3...JPG /Files/images/4...JPG /Files/images/5...JPG

/Files/images/6...jpg /Files/images/7...JPG/Files/images/8...jpg

Кiлькiсть переглядiв: 297

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.