Говорити про книгу завжди прекрасно...

Виставкова діяльність залишається одним і основних напрямів роботи бібліотек, яка допомагає у розкритті бібліотечних фондів, популяризації видань та рекламі бібліотеки.

Бібліотечне обслуговування в умовах відкритого інформаційного простору передбачає організацію раціонального обміну інформацією, створення умов для ефективного інформаційного спілкування і ознайомлення користувачів з цінностями світової культури.

Провідне місце у структурі бібліотечно-інформаційної діяльності займає виставкова робота. Саме книжкова виставка є засобом розкриття інформаційних ресурсів книгозбірні, її візитною карткою, відображаючи стиль бібліотеки і творчі можливості персоналу.

Оформлення та організація книжкової виставки – це завжди натхнення і творчість бібліотекаря, культурна подія, яка одночасно несе читачам пізнання, інформацію та естетичне задоволення. Саме такі виставки створили фахівці закладу у читальному залі та на абонементах. Дані виставки – це не просто стелаж з гарно оформленою назвою і рядами бібліотечних документів відповідної тематики, а продумана свідомо вибудувана концепція, в якій кожен елемент працює на поставлені завдання.

Тож приємного перегляду!/Files/images/19053.JPG

/Files/images/19051.JPG /Files/images/19052.JPG /Files/images/19054.JPG /Files/images/19055.JPG /Files/images/19056.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 110

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.