Мовний калейдоскоп "Прекрасне слово і душа у мові рідній возз'єднались"

Із тисяч мов, які існують на планеті, найдорожчою для кожного є його рідна мова. В ній – історична доля, духовна могутність та національна суть. З нагоди відзначення Міжнародного дня рідної мови працівники районної дитячої бібліотеки провели надзвичайно цікаві заходи, присвячені рідній – українській мові.

Заввідділом обслуговування Алла Стожок провела мовний калейдоскоп «Прекрасне слово і душа у мові рідній возз’єднались», в рамках якого учні 1-В класу СШ І-ІІІ ступенів №1 здійснили подорож «Царство рідної мови», переглянули цікавий відеоролик «21 лютого – Міжнародний день рідної мови». Впродовж заходу учасники ділились своїми думками про значення рідної мови в житті кожної людини, про своє відношення до мов світу, а особливо до своєї – української. Крім цього, діти декламували вірші про мову, Україну, матусю та співали пісень про вишеньку-черешеньку.

Наприкінці зустрічі Алла Василівна закликала всіх шанувати і любити рідну мову, піклуватися про неї, захищати, розкривати для себе її велич й могутню силу.

/Files/images/2002.JPG /Files/images/20022.JPG /Files/images/20023.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 308

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.