Книжковий каскад "Веселка книжкових сторінок Агнії Барто" (до 110-річчя від дня народження Агнії Барто)

Існує поезія, яку люблять і знають всі діти. Серед неї – вірші Агнії Барто. І якщо запитати п’ятирічного малюка: «Чи знаєш ти віршики Агнії Барто?» - він відповість радісною згодою, тому що письменниця завжди пише веселі і цікаві твори про діток. Дійсно, поетеса чудово знає про всі дитячі пустощі, маленькі хитрощі та уміє весело про це розповісти і пожартувати.

110 років тому народилася Агнія Львівна Барто, з цієї нагоди у читальному залі дитячої книгозбірні був організований книжковий каскад «Веселка книжкових сторінок Агнії Барто». Заввідділом обслуговування дитячої книгозбірні Алла Стожок познайомила юних шанувальників поезії Агнії Барто – учнів 1-В класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 – із життєвим та творчим шляхом поетеси. Діти уважно слухали розповідь про те, як Агнія маленькою навчалася танцювати, бо батько хотів, щоб донька стала відомою балериною. Але Барто пішла шляхом поетичної творчості – найскладнішим і найцікавішим шляхом творення веселих, жартівливих поезій для дітей.

Знайомство маленьких читачів із творчістю Агнії Барто розпочалося віршиком «Мячик». Діти із радістю підтримували бібліотекаря і хором повторювали: «Наша Таня громко плачет...». Виявилось, що діти добре знають цей вірш поетеси, вони самі із задоволенням розповідали на пам’ять твори «Бычок», «Мишка», «Зайка».

Маленькі гості були у захваті від проведеного часу в читальному залі, бо ніщо не може підняти дитині настрій так, як вірші Агнії Барто, які написані з любов’ю та душею і передаються з покоління в покоління. Кожен дорослий, який читає вірші дітям, разом із ними поринає у той чудовий світ, який створила для них поетеса.

Потім дітки залюбки дивилися цікаві пізнавальні мультфільми, які вони дуже полюбляють переглядати у стінах дитячої книгозбірні.

/Files/images/17021.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.