Відеокруїз "Завітай до мене Миколай!"

Грудень – щедрий місяць на свята. Особливо на іменні: Андрія, Варвари, Савви, Миколая, Ганни… та всіх не перелічити. Та найбільше ми чекаємо 19 грудня – День Святого Миколая. І не дивуємось, що і дорослі і діти з нетерпінням чекають подарунків, хто яких: цукеркок, іграшок, гарних речей, теплих слів і гарних усмішок.

А історія свята давня і цікава…

Колись жив і служив Господу і людям єпископ Миколай. То був добрий і порядний чоловік. Допомагав усім, хто в Бога вірує, а найперше тим, кого спіткало горе. Свої дари вручав так, щоб його не бачили. В шторм він врятував молитвою корабель і пасажирів, молитвою воскресив моряка, який впав з мачти, бідній вдові в тяжку пору допоміг. І завжди у нього вистачало милосердя і для бідного, і для багатого. Так він ходить і донині, дарує добрим людям подарунки, злим-різочки, як нагадування про помилки. Отаку історію і почули вихованці Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, здійснивши відеокруїз «Завітай до мене Миколай», напередодні Дня Святого Миколая. З захопленням вихованці брали участь у святковому віражі «Святий Миколай нас оберігай!».

І на завершення свята глядачі пообіцяли до приходу святого Миколая допомогти мамі і тату, братикам і сестричкам і обов’язково написати в листі святому Миколаю, щоб приніс подарунки і здоров’я родині.

/Files/images/18121.JPG /Files/images/18122.JPG /Files/images/18123.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 245

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.