Книга - твій друг, без неї, як без рук

«Книга, - писав Герцен, - це духовний заповіт одного покоління другому... Все життя людства послідовно осідало в книгах: племена, люди, держави зникали, а книга залишалась. Вона росла разом з людством, в ній кристалізувались усі учіння, потрясаючі уми, і усі страсті, потрясаючі серця; в ній записана та велична автобіографія, яка називається всесвітньою історією». А історію не знати не можна. Значить, не можна не знати справжньої ціни книги.

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек у читальному залі районної дитячої бібліотеки для учнів 3 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 був організований захід «Книга – твій друг, без неї, як без рук», в рамках якого було проведено: бібліотечний урок «З історії книг», гру «Відгадай професію», вікторину «У казки на гостинах». Дітки були дуже активними, правильно відповідали на запитання бібліотекаря. По закінченні зустрічі всі дітлахи отримали невеличкі подарунки – кольорові наліпки.

PS. Діти завітали до нас не з пустими руками, так було приємно, коли з щирою посмішкою на обличчі маленька дівчинка подарували бібліотечним фахівцям гарну червону троянду та листівку від учнів та педагогічного колективу загальноосвітньої школи №5.

Дякуємо Вам!

/Files/images/SDC17235.JPG /Files/images/SDC17236.JPG /Files/images/SDC17258.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 362

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.