Повернутися до звичайного режиму

Визначено найкращих читачів району конкурсу дитячого читання "Книгоманія - 2017"

04 квітня у Кролевецькій районній дитячій бібліотеці відбувся ІІ етап (районний) Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2017», участь у якому взяли 13 юних книголюбів, переможці І етапу, учні 6-7 класів. Директор районної дитячої бібліотеки Альона Стожок привітала юних книгоманів зі святом книги та ознайомила з умовами проведення конкурсу. Оцінювало конкурсантів поважне журі: голова – Микола Калюк, поет, член Національної спілки майстрів народного мистецтва України; члени журі: Алла Желтобрюх – методист районного методичного кабінету відділу освіти Кролевецької РДА, Алла Стожок – заввідділом обслуговування РКЗ «Кролевецька районна дитяча бібліотека», Світлана Коваленко – бібліотекар РКЗ «Кролевецька районна дитяча бібліотека».

Не можна було не звернути увагу на хвилювання учасників, адже на них чекала досить-таки складна програма. Діти взяли участь у таких конкурсах: «Світ літератури», «Енциклопедія знання», «Народна мудрість», «Будь, Україно, сильна, могуча, будь нам на вічні часи!» та «Літературно-мистецька Сумщина». Крім цього, учасники розповідали про свою улюблену книжку, проявляючи креативність та артистизм, демонструючи розуміння тексту, вміння його аналізувати і загальну ерудицію.

Журі за найвищими балами визначили переможців: Бур Мирослав, учень 6 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 та Пирлик Богдан, учень 7 класу Грузчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які отримали грамоти, книжки та подарунки.

Всі конкурсанти були відзначені подяками за участь у районному турі Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2017» та подарунками. Крім цього, кожен з учасників отримав солодкі подарунки від відділу освіти Кролевецької районної державної адміністрації, а двом конкурсанткам за оригінальність представлення улюблених книжок були подаровані книги.

Також на дітей чекав «солодкий» сюрприз від нашого постійного спонсора директора ТОВ «Кролевецький комбікормовий завод» Андрущенка О.М., а саме торт у вигляді книги.

Крім того, завдяки спонсорській допомозі Олександра Андрущенка переможці районного туру продовжать боротьбу у 3-му етапі Конкурсу, який відбудеться в м. Суми в обласній бібліотеці для дітей 26 квітня 2017 року.

Бажаємо успіхів!

Кiлькiсть переглядiв: 592

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.