Повернутися до звичайного режиму

День поезії у Кролевецькій районній дитячій бібліотеці

«Поезія – це завжди неповторність,

Якийсь безсмертний дотик до душі»

Л.Костенко

До Всесвітнього дня поезії, в рамках Всеукраїнського тижня дитячого та юнацького читання, в читальному залі Кролевецької районної дитячої бібліотеки для дітей була організована книжково-ілюстративна викладка літератури «Віршовані рядки для маленьких читайликів», на якій були представлені збірки віршів для дітей відомих українських поетів Євгена Гуцала, Андрія Малишка, Наталії Забіли, Дмитра Білоуса, Василя Василашка, Грицька Бойка, Мар’яни Савки, Людмили Гнатюк, Анатолія Стародуба, Миколи Побеляна,Тетяни Майданович тощо.

Крім цього, для читачів закладу, учнів 1-В класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 заввідділом обслуговування Алла Стожок підготувала чемпіонат з читання «Яскраво! Дзвінко! Поетично!» та фест-лотерею «Міняю вірш на подарунок». Діти залюбки змагалися між собою та з превеликим задоволенням декламували поезії напам’ять.

Завершальним етапом сьогоднішньої зустрічі було знайомство дітей з новою збіркою поезій для дітей «Росяне намисто» Миколи Калюка, яку люб’язно подарував нам автор. Алла Василівна радо прочитала дітям декілька поезій із збірки: «Спритна білочка руда», «Чубата чапля чорноброва», «Шарудить у шафі миша».

Загалом ДЕНЬ ПОЕЗІЇ у бібліотеці пройшов весело, цікаво та гамірно!

Кiлькiсть переглядiв: 487

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.