Шановні читачі та поціновувачі дитячої бібліотеки!

З нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек фахівці Кролевецької районної дитячої бібліотеки організували для своїх користувачів ряд креативних виставок-інсталяцій, на яких розмістили цікаві, веселі, наукові та корисні книги, які читачі змогли взяти, завітавши до нашої книгозбірні.

Отже, в першій кімнаті, яка має назву відділ обслуговування користувачів 1-4 класів діти-читачі мали змогу здійснити бібліо-тур «Валіза вражень». Кожен з дітей мав можливість здійснити кругосвітню подорож Україною, подорожуючи літаком, поїздом, кораблем…

Для того, щоб підвищити інтерес дітей до читання книжок у відділі обслуговування користувачів 5-9 класів був організований книжковий фуршет «Меню для книгоїжок». Відвідувачі фуршету смакували «Детективним вінегретом», до вподоби припала страва «Історичний борщ» з книжками історичної тематики. Смачним виявився «Пригодницький салат», не залишили відвідувачів і без «Пізнавального гарніру», а на десерт читачам було запропоновано «Поетичну каву» та «Романтичний десерт». Виставка-інсталяція викликала у читачів жвавий інтерес, не залишила нікого байдужим.

Потрапивши до читального залу, користувачі мали нагоду відпочити, зупинившись білялітературного диванчика «Книжкові забаганки» та обрати найкращу книгу для читання. Жоден читач не встояв перед спокусою взяти книги з такої незвичайної виставки.

Постійні читачі побажали бачити в районній дитячій бібліотеці більше таких незвичайних виставок і допитливих відвідувачів!

Тож, дорогі наші читачі та читачки, якщо Ви ще не побували в нас і не побачили всієї краси, ми чекаємо на Вас у районній дитячій книгозбірні наступного тижня. До зустрічі!!!

PS. У подарунок від користувачів нашого закладу ми щороку отримуємо сюрприз. Не залишилися ми, бібліотекарі, без подарунка і цього року. На згадку наші діти подарували нам жовтогарячі смайлики з ручками-побажаннями. Тож ми за це їм щиро вдячні!!!

Кiлькiсть переглядiв: 212

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.