Бібліотека - храм мудрості і знань

Ось і розпочався новий 2016-2017 навчальний рік і юні першокласники, учні 1-А, 1-В класів вже поспішають на зустріч пригодам до Кролевецької районної дитячої бібліотеки. Цього тижня учні-першокласники вперше відвідали районну дитячу книгозбірню. Для них фахівці бібліотеки підготували цікаву програму, яка складалася з бібліотечних уроків «Перше знайомство з бібліотекою», «Періодичні видання для дітей молодшого шкільного віку», інформаційної хвилинки «Поглянь на цю книгу!» та цікавого дозвілля, під час якого діти гралися в ігри та брали участь у різноманітних конкурсах та мультимедійних вікторинах. Наприкінці екскурсії діти мали змогу подивитися цікаві мультфільми.

За минулий тиждень з екскурсіями Кролевецьку районну дитячу книгозбірню відвідало 62 дитини.

Для довідки: вже другий рік поспіль діти-першокласники, які перебувають у групі продовженого дня, яка діє при спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1, відвідують Кролевецьку районну дитячу бібліотеку, де для них фахівці закладу Стожок Алла Василівна, Коваленко Світлана Яківна, Лисенко Ірина Іванівна організовують цікаве дозвілля.

Колектив Кролевецької районної дитячої книгозбірні щиро вдячний вихователям групи продовженого дня за те, що вони включили в свої плани роботи відвідування бібліотеки.

/Files/images/0923.JPG /Files/images/09231.JPG /Files/images/09233.JPG /Files/images/09235.JPG /Files/images/09234.JPG /Files/images/09236.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 346

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.