Анна Коноваленко - переможниця І, ІІ, ІІІ етапів конкурсу дитячої творчості "Мрії про Україну: дитячий погляд"

До 25-ї річниці незалежності України в Кролевецькій районній дитячій бібліотеці відбувся І етап конкурсу дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд», в якому взяли участь користувачі районної дитячої, сільських бібліотек Кролевецького району. Організаторами конкурсу є Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» та Національна бібліотека України для дітей. На розгляд журі І етапу конкурсу надійшло 73 роботи, які були представлені у трьох номінаціях: поетичні твори, прозові твори та малюнки. Журі оцінило творчі роботи учасників і визначило 5 переможців, які найбільш змістовно, творчо, оригінально, нестандартно представили свої роботи. Дані роботи були передані до Сумської обласної дитячої бібліотеки ім. М.Островського, де робота нашої читачки Коноваленко Анни була визнана кращою і була надіслана до Національної бібліотеки України для дітей для подальшої участі у заключному турі Конкурсу.

Так, 25 серпня Національна бібліотека України для дітей зустрічала гостей з усієї України – фіналістів Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд». До II туру в Національну бібліотеку України для дітей на розгляд головного журі конкурсу надійшло 346 робіт, з яких обрано 18 переможців, серед яких і наша кролевчанка Анна Коноваленко. Генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Алла Гордієнко вручила диплом та подарунок переможниці конкурсу в номінації«Малюнок» за зайняте ІІ місце Анні Коноваленко – читачці Кролевецької районної дитячої бібліотеки, учениці 8 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 ім. М.Лукаша, вихованці дитячої школи мистецтв (викладач Чуприна В.М.).

З перемогою тебе, Аню!

ЦЕ ЦІКАВО: У 2015 році вийшла третя збірка Миколи Калюка «Я із пензликом дружу, в яку ввійшли загадки, вірші та байки для дітей молодшого та середнього шкільного віку. Ця збірка є незвичайною книжечкою, а незвичайна вона тим, що художнє оформлення книги виконала учениця 8 класу Кролевецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 імені М. Лукаша, вихованка дитячої школи мистецтв Анна КОНОВАЛЕНКО. Як казав сам автор книги: «Я давно мріяв зробити для вас подарунок – оцю кольорову книжечку, яку ви тримаєте в руках. Багато років довелося чекати, поки знайдеться хлопчик або дівчинка, які б захотіли зробити малюнки до віршів. Хоч малювати люблять всі, але не кожен може побачити все те моїми очима. Саме в Ані Коноваленко це вийшло з першого разу…».

/Files/images/08296.JPG /Files/images/08297.JPG /Files/images/08.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.