Літературно-патріотичне свято "Україно, незборима зроду - ти душа великого народу"

22 серпня, напередодні святкування Дня Державного Прапора та Дня незалежності України, діти нашого чудового рушникового краю завітали до Кролевецької районної дитячої бібліотеки та взяли участь у літературно-патріотичному святі «Україно, незборима зроду – ти душа великого народу», присвяченому 25-річчю нашої державності.

В рамках свята діти більше дізналися про нашу Батьківщину, її мову, культуру та історію, занурилися у світ звичаїв і традицій, а також краще зрозуміли значення неповторних державних і народних символів. Крім цього, ведуча заходу, бібліотекар читального залу Світлана Коваленко підготувала для учасників пізнавальну вікторину «Моя земля – земля моїх батьків», захоплюючі конкурси «Українські реалії», «Подумай – відгадай», «Збери пазли карти нашої країни», мультимедійну презентацію «Рідна та єдина найкраща в світі Україна». За правильні відповіді діти отримували «фішки», що й дало змогу визначити кращих з кращих! Винагородою за знання дітей стали різноманітні смаколики та нові знання, які вони отримали під час заходу!!! Справжньою родзинкою свята стала чудова гра на бандурі у виконанні наших читачів, талановитих вихованців дитячої школи мистецтв Катерини Жадан та Катерини Ракоїд. Також протягом заходу звучали патріотичні вірші та пісні.

Звичайно, цього дня ми не могли не згадати про наших воїнів-земляків, які з честю воюють на сході країни, захищаючи кордони нашої держави. Тому читачі нашого закладу, учасники літературно-патріотичного свята, взяли участь у майстер-класі по виготовленню голуба миру для наших воїнів.

Проведений захід не лише допоміг юним громадянам перевірити власні знання про Батьківщину й дізнатися про неї багато нового, але і посилили в них щирий патріотичний настрій, з яким вони зустрінуть свято Незалежності своєї держави.

/Files/images/0824.JPG /Files/images/08241.JPG /Files/images/08245.JPG /Files/images/08247.JPG

/Files/images/08242.JPG /Files/images/08243.JPG /Files/images/08244.JPG /Files/images/08249.JPG /Files/images/08248.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.