Подарунок дитячій бібліотеці!

Чи хтось буде заперечувати, що хороша бібліотека є книжковим відображенням Всесвіту?! Мабуть, ні. Поки живе бібліотека – живе народ, адже вона – скарбниця всіх багатств духу людського. Це добре розуміють читачі Кролевецької районної дитячої бібліотеки. Вони активно і свідомо підтримують її життєдіяльність, беручи участь в постійній акції «Подаруй книгу бібліотеці». Користувачі нашої бібліотеки дарують книги з власних книгозбірень, як українських, так і світових авторів. Нещодавно наша бібліотека отримала від читачки Кропти Діани в дарунок 66 книжок. Книжки, подаровані закоханими в бібліотеку читачами, користуються неабияким успіхом, бо вони життя нашого буремного часу.

Дитяча бібліотека сьогодні – то радість, розрада, втіха, моральне задоволення. Адже захоплення книгою для наших дітей-користувачів є невід’ємною частиною духовного життя.

До речі, книжки, які ми отримали в дарунок, стануть у нагоді не лише дітям, які читають за програмою, а й батькам - котрі полюбляють гостросюжетні детективи, історичні та пригодницькі романи тощо.

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.