Приходьте, читайте!

До уваги користувачів

Кролевецької районної дитячої бібліотеки!

Запрошуємо Вас до бібліотеки ознайомитись з новими надходженнями літератури. Ці книги придбано за сприяння відділу культури Кролевецької районної державної адміністрації, вони яскраво ілюстровані та задовольнять потреби різних груп читачів.

Це серії книжок: «Читаємо по складах» для дітей дошкільного віку; «10 історій по складах» Юлії Каспарової; «Winx club!» для читачів дошкільного і молодшого шкільного віку; «Прикольний детектив» «Кіт да Вінчі» Каті Матюшкіної для дітей молодшого і середнього шкільного віку; книги головного казкаря української літератури Всеволода Нестайка; серія-бестселер від «New York Times» «39 ключів» та книги циклу «Часодії» Наталії Щерби: «Часовий ключ», «Часове серце», «Часова вежа», «Часове ім’я», «Часограма», «Часова битва» для дітей середнього шкільного віку.

Приходьте до бібліотеки: обирайте, читайте, дивуйтесь – такої краси ви ще не бачили! Книги допоможуть вам стати всебічно розвиненими, розширять кругозір та сприятимуть формуванню бездоганного літературного смаку!

/Files/images/11121.JPG /Files/images/11122.JPG /Files/images/11123.JPG /Files/images/11124.JPG /Files/images/11125.JPG /Files/images/11126.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 188

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.