Екскурсія до бібліотеки "Наша книжечка чудова - вірна подруга дітей"

Бібліотека дуже шанобливо становиться до читачів-першокласників. Сьогодні на екскурсію до нашої бібліотеки завітали найменші учні спеціалізованих шкіл №1 та №3 – першокласники. Маленькі «чомусики» і «запитайлики» дізналися від заввідділом обслуговування Алли Стожок про походження слова «Бібліотека»; про цікаві книжки та журнали, які є в книгозбірні; про Правила поводження з книгою, та як потрібно вести себе у бібліотеці, а чого не слід робити. Крім того, пройшлися вулицями нашого «казкового містечка» - бібліотеки. Заглянули до «чарівних палаців» - стелажів, на яких живуть наші друзі – книжки.

Також бібліотекарі підготували для першокласників цікаві мультимедійні загадки і вікторини: «Шкільні загадки» та «Чи добре ти знаєш казкових героїв». Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили усміхнені обличчя наших маленьких читачів та їх слова вдячності.

/Files/images/SDC17366.JPG /Files/images/SDC17378.JPG /Files/images/SDC17382.JPG /Files/images/SDC17400.JPG/Files/images/SDC17402.JPG /Files/images/SDC17405.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 1076

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.